Αρχική Forum Σειρές Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων
Κεντρικό Μενού
Είδος ταινίας
Τυχαία ταινία
Mini Chat
Τοπ Σχολιαστές
Αρχική » Αθλητικά »


Ταξινόμηση ανά: Date · Name · Rating · Σχόλιο · Προβολή σελιδα: « 1 2 ... 9 10 11 12 »

Euro 2004-Αφιέρωμα στους ποδοσφαριστές της εθνικής Ελλάδος - Ο Θρίαμβος των Πρωταθλητών Ευρώπης

HDTV
Euro 2004-Αφιέρωμα στους ποδοσφαριστές της εθνικής Ελλάδος - Ο Θρίαμβος των Πρωταθλητών Ευρώπης

Λεπτό προς λεπτό όλη η πορεία της Εθνικής μας προς τον Θρίαμβο. Από την άφιξη στην Πορτογαλία ως την κατάκτηση του τροπαίου και την υποδοχή στο Καλλιμάρμαρο. Οι συγκινητικές περιγραφές του Γιώργου Χελάκη σε όλους τους αγώνες και την απονομή, το παρασκήνιο, οι δηλώσεις παικτών και προπονητή, οι πανηγυρισμοί στην Ελλάδα και όλον τον κόσμο.


Youtube
Trailer
Είδος ταινίας: Αθλητικά | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

2013 FILA World Championships - Highlight

HDRip
2013 FILA World Championships - Highlight

26 minutes highlight from the 2013 World Championships in Budapest (HUN)

English commentary.


Youtube
Trailer
Είδος ταινίας: Αθλητικά | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

MARADONA

HDRip
MARADONA

Ντοκιμαντέρ του Εμίρ Κουστουρίτσα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Αρμαντο Μαραντόνα. Από τις αλάνες της Αργεντινής, στα καλύτερα τουρνουά του κόσμου.Ο κόσμος τον αποθέωσε και ήταν κοντά του πάντα .Όμως ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα με μεγάλες αδυναμίες και πάθη .

Υπότιτλοι :Ελληνικοί


Youtube
Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ | Σχόλια: 2 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Samurai Spirit: Aikido

HDRip
Samurai Spirit: Aikido

ιδρυτής του AIKIDO, ο Μοριχέϊ Ουεσίμπα (Morihei Uyeshiba), παρ΄όλη την τεχνική του υπεροχή, αμφισβήτησε την αξία μίας τέχνης που βασιζόταν στη νίκη έναντι των άλλων."Το Aikido δεν βασίζεται σε όπλα ή στην ωμή δύναμη. Αντιθέτως, θέτουμε τους εαυτούς μας σε αρμονία με τη φύση, διατηρούμε την ηρεμία μέσα μας, και αποφεύγουμε την πρόκληση καταστροφής και το θάνατο." Ο αγώνας του με αυτό το δίλημμα τον οδήγησε στην κατανόηση που σήμερα αποτελεί το θεμέλιο του σύγχρονου AIKIDO, μίας πολεμικής τέχνης υψηλής αισθητικής και εκπληκτικής ισχύος. Επιπρόσθετα, το AIKIDO δίνει έμφαση στη μάθηση βασικών αρχών, όπως:
Ο έλεγχος της απόστασης .
Ο έλεγχος του χρονισμού.
Ο έλεγχος της ισορροπίας .
Samurai Spirit is a very interesting NHK documentary series, on Japanese Martial Arts. It is osted and presented by Nicholas Pettas - a former top K1 Heavyweight fighter and Grand Prix champion. It was produced between 2008-2009.

Υπότιτλοι: Ισπανικά
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή: (Documentary TV series)
Είδος Ταινίας: Ντοκιμαντέρ


Youtube
Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ | Σχόλια: 1 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Karate Death Weapons Of The East Greek Audio !

HDRip
Karate Death Weapons Of The East Greek Audio !

ΟΠΛΑ ,ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ
Karate_death weapons of the East Greek Subs & Greek AudioKarate_death weapons of the East Greek Subs & Greek AudioKarate_death weapons of the East Greek Subs & Greek AudioKarate_death weapons of the East Greek Subs & Greek AudioKarate_death weapons of the East Greek Subs & Greek AudioKarate_death weapons of the East Greek Subs & Greek AudioKarate_death weapons of the East Greek Subs & Greek AudioKarate_death weapons of the East Greek Subs & Greek AudioKarate_death weapons of the East Greek Subs & Gree


Youtube
Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

World Olympic Dreams: Meeting Mary Kom

HDTV
World Olympic Dreams: Meeting Mary Kom

Συνέντευξη από την παγκόσμια πρωταθλήτρια πυγμαχίας Mary kom της οποίας η ζωή της μεταφέρθηκε σε ταινία πολύ πετυχημένα από το Bollywood.Είναι μητέρα των δίδυμων αγοριών και κατάγεται από το απομακρυσμένο βόρειο-ανατολικό Μανιπούρ (Ινδία). Έχει ονομαστεί «Μεγαλοπρεπής Μαίρη» λόγω της δυνατής παρουσίας της στο χώρο του αθλητισμού .Αφού κατάφερε να αποδείξει ότι μια γυναίκα - μητέρα μπορεί να ακολουθεί τα όνειρα της και να στέκεται πάντα νικήτρια και αντάξια των προσδοκιών της , παρά τα όποια εμπόδια της ζωής .Youtube
Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ | Σχόλια: 2 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Ο αθλητισμός στην Αρχαία Ελλάδα

HDRip
Ο αθλητισμός στην Αρχαία Ελλάδα

Η λέξη αγώνας για τους αρχαίους Έλληνες σήμαινε αρχικά, συγκέντρωση πολλών ανθρώπων. Αργότερα σήμαινε και τον τόπο συγκέντρωσης, κι έπειτα κάθε αγώνισμα που τελούνταν στους χώρους αυτούς. Οι Αγώνες παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστοί από τα προϊστορικά χρόνια σε όλους τους λαούς, είναι δημιούργημα του ελληνικού πνεύματος. Θεωρούνταν θεσμός καθαρά ελληνικός. Διαμορφώθηκαν και καθιερώθηκαν από τα ΄΄ηρωικά χρόνια΄΄. Οι αγώνες συνδέονταν στενά με τις γιορτές των αρχαίων, που έκαναν για να θυσιάσουν στους θεούς τους και να τιμήσουν τους μεγάλους νεκρούς και τους ξένους τους. 1)Τα Πύθια ήταν εορταστικά αγωνίσματα της αρχαίας Ελλάδας που γίνονταν στους Δελφούς και εν μέρει στο Χρισσό Φωκίδας προς τιμή του θεού Απόλλωνα. Ήταν Πανελλήνια η πιο σημαντική εκδήλωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.Την πρώτη μέρα γινόταν μια εορταστική θεατρική παράσταση με περιεχόμενο την νίκη του Απόλλωνα κατά του Πύθωνα. Ακολουθούσε εορταστική περιφορά, ενώ στον ναό γινόταν θυσία. Κατόπιν ακολουθούσε ένα γλέντι που κρατούσε μέχρι την τέταρτη ημέρα, όπου και άρχιζαν οι αγώνες. 2)2. Τα Ίσθμια, στον ισθμό της Κορινθίας, για τιμή του Ποσειδώνα. Τα έπαθλα ήταν στεφάνια από κλαδιά της ιερής κουκουναριάς. Τελούνταν κάθε τρία χρόνια. 3. Τα Νέμεα, στην Νεμέα, για τιμή του Δία. Τα έπαθλα ήταν στεφάνια από αγριοσέλινο και τελούνταν κάθε δύο χρόνια. 4. Τα Ολύμπια ή Ολυμπιακοί αγώνες, στον ιερό της Ολυμπίας, για τιμή του Δία. Η παράδοση μαρτυρεί πως τους ίδρυσε ο Ηρακλής. Πάντως αρχή τους θεωρείται το έτος 776 π.Χ. Ένα μήνα πριν οι άρχοντες των αγώνων κήρυτταν την ιερή εκεχειρία. Έπαυαν οι πόλεμοι για να μπορούν οι αθλητές να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες. Αντιπρόσωποι κάθε πόλης, οι θεωροί, συνόδευαν τους αθλητές, που πήγαιναν για τους αγώνες. Τα αγωνίσματα ήταν: α)το πένταθλο,(δρόμος, πάλη, πήδημα, ακόντιο, δίσκος), β)η πυγμαχία, γ)η ιπποδρομία, δ)η αρματοδρομία. Κριτές των αγώνων ήταν οι Ελλανοδίκες. Το έπαθλο ήταν ¨κότινος¨ δηλαδή στεφάνι από κλαδί αγριελιάς


Youtube
Είδος ταινίας: Ιστορικές | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Mary Kom (2014)

BrRip
Mary Kom (2014)

Το χρονικό της ζωής της Ινδης μπόξερ Μαίρη Κομ ,η οποία πέρασε από πολλές δυσκολίες πριν επίτευξη το απόλυτο όνειρο της .

Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Special feature: Greek subtitles
Γλώσσα: Αγγλικά

Παραγωγή:2ο14
Είδος Ταινίας:Δράμα ,Βιογραφίες , Αθλητικά
Σκηνοθέτης: Omung Kumar
Ηθοποιοί: Priyanka Chopra, Zachary Coffin, Darshan Kumaar


Trailer
Είδος ταινίας: Δράμα | Σχόλια: 2 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Wrestling is boring ?? Olympic 2012 London

HDRip
Wrestling is boring ?? Olympic 2012 London

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ .ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


Youtube
Είδος ταινίας: Αθλητικά | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

Mary Kom - Official Trailer | Priyanka Chopra in & as Mary Kom

HDTV
Mary Kom - Official Trailer | Priyanka Chopra in & as Mary Kom

Η ταινία αφηγείται την πολυτάραχη ζωή της καταξιωμένης πυγμάχου η οποία κάνει το όνειρό της πραγματικότητα χαρίζοντας υψηλό θέαμα στους φίλους του box του αθλητικού κοινού και στην εθνική ομάδα της Ινδίας. Αφού είναι μαθημένη να αποκρούει τα δυνατά χτυπήματα της ζωής και κυρίως τα πατριαρχικά στερεότυπα της μικρής επαρχιακής κοινωνίας που ζούσε ,καταφέρνει να αποδείξει ότι όταν ο άνθρωπος έχει δυνατή και θαρραλέα ψυχή ,στο τέλος φτάνει στο σκοπό του εξανεμίζοντας τα όποια εμπόδια και χτυπήματα από τη ζωή.

Για υπότιτλους πατήστε κάτω δεξια,μετά πατήστε μετάφραση υπότιτλων και βρείτε τους ελληνικούς υπότιτλους


Trailer
Είδος ταινίας: Βιογραφίες | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

I Am Bruce Lee Documentary

DVDRip
I Am Bruce Lee Documentary

Το Ντοκιμαντέρ αφηγείται την εκπληκτική ιστορία ενός από τους πιο εμβληματικούς ανθρώπους που εισήλθαν ποτέ στην συνείδηση ​​του κοινού. Ψηφίστηκε ως ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του 20ου αιώνα στο περιοδικό Time, καθώς και ένας από τους Greatest Pop Culture Icons από το περιοδικό People.
Ο Bruce Lee συνεχίζει να τιμάται και να παραμένει ζωντανή η διαρκή κληρονομιά του. Συχνά επαναστατικές και μερικές φορές αμφιλεγόμενες οι σκέψης του Μπρους Λι έχει γίνει μια πηγή έμπνευσης και συζήτησης για μια γενιά ηθοποιών, σκηνοθέτες και αθλητές. Η ταινία είναι ένα συναρπαστικό και εντυπωσιακό Ντοκιμαντέρ αποκάλυψη της ζωής του Μπρους, της τεράστιες επιπτώσεις του και συνεχώς διευρυνόμενης κληρονομιά του στον κόσμο των πολεμικών τεχνών, της ψυχαγωγίας και πέρα, παρά τον τραγικό και ξαφνικό θάνατό του σε ηλικία 32 ετών


Είδος ταινίας: Ντοκιμαντέρ | Σχόλια: 2 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

AIKIDO ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

HDTV
AIKIDO ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Το αϊκίντο (ακριβέστερα:αϊκιντόου) (Ιαπ:合気道) (aikido ή ακριβέστερα aikidou) είναι μία πολεμική τέχνη που κατάγεται από την Ιαπωνία. Δημιουργήθηκε από τον Μοριχέϊ Ουεσίμπα στη δεκαετία του 1920. Το αϊκίντο είναι τεχνική άμυνας, που επιτρέπει στον αμυνόμενο να προφυλάξει τον εαυτό του χωρίς να τραυματίσει τον αντίπαλο. Βασίζεται περισσότερο στην εκμετάλλευση της αίσθησης ισορροπίας και της τεχνικής του αμυνόμενου παρά στη μυϊκή δύναμη, ενώ εκτός από σωματική αποτελεί και πνευματική άσκηση.Γι'αυτό και ονομάζεται η τέχνη της μη αντίστασης. Συνδυάζει χτυπήματα, λαβες, και εξάσκηση με όπλα.
Η ιστορία του αϊκίντο είναι συνδεδεμένη με το πρόσωπο του Μοριχέϊ Ουεσίμπα (1883-1969), μιας από τις πιο διακεκριμένες φυσιογνωμίες των ιαπωνικών πολεμικών τεχνών του 20ου αιώνα. Ο Ουεσίμπα πέρασε τις πρώτες τρεις δεκαετίες της ζωής του μελετώντας διάφορες πολεμικές τέχνες (κυρίως το τζουτζούτσου της σχολής Ντάιτο-ρίου αλλά και κεντζούτσου –ξιφασκία– και άλλα στιλ πάλης) και από τα μέσα της δεκαετίας του '30, άρχισε να διδάσκει τη δική του εκδοχή μιας τέχνης που στηρίζεται στις ρίψεις και τις ακινητοποιήσεις αλλά και που περιλαμβάνει τεχνικές αφοπλισμού ενάντια σε αντιπάλους οπλισμένους με ξύλινο ξίφος (μποκέν), ξύλινο ραβδί μήκους 1,20 μ. (τζο) ή μαχαίρι (τάντο). Βασικό χαρακτηριστικό του αϊκίντο έναντι άλλων τεχνών της κατηγορίας τζουτζούτσου είναι η ιδεολογία του Ουεσίμπα η οποία απαγορεύει τους αγώνες και προάγει την αρμονία και την αλληλοκατανόηση μεταξύ των ανθρώπων. Το αϊκίντο σήμερα είναι χωρισμένο σε τρία μεγάλα στιλ, το ένα από τα οποία (Αϊκικάι) διοικείται από τους απογόνους του Ουεσίμπα (αυτή τη στιγμή από τον εγγονό του), κατά το παραδοσιακό ιαπωνικό σύστημα.
Όπως και οι άλλες τέχνες που προέρχονται από το τζουτζούτσου, το αϊκίντο στηρίζεται στην αποφυγή της επίθεσης με κίνηση του σώματος, στη διάσπαση της ισορροπίας του αντιπάλου και στον έλεγχό του, συχνά με ακινητοποιήσεις και/ή καθηλώσεις. Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του αϊκίντο είναι οι κυκλικές κινήσεις και η μείξη της κίνησης του αμυνόμενου με αυτή του επιτιθέμενου καθώς η βασική «υπόθεση» είναι ότι οι επιθέσεις αντιμετωπίζονται πριν φτάσουν σε πολύ κοντινή απόσταση. Λόγω των πολλών πτώσεων –που θυμίζουν τις πτώσεις του Τζούντο– η εξάσκηση γίνεται σε στρώματα (τατάμι) ενώ ένα οπτικό χαρακτηριστικό της τέχνης είναι η χρήση του παραδοσιακού φαρδιού παντελονιού χακάμα.


Youtube
Trailer
Είδος ταινίας: Αθλητικά | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

MARIA PREVOLARAKI TRIBUTE ΑΦΙΕΡΩΜΑ

HDTV
MARIA PREVOLARAKI TRIBUTE ΑΦΙΕΡΩΜΑ

MARIA PREVOLARAKI ΑΦΙΕΡΩΜΑ


Youtube
Είδος ταινίας: Αθλητικά | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

53Kg Gold - Women Wrestling - European Championships 2014

HDTV
53Kg Gold - Women Wrestling - European Championships 2014

Η μεγάλη αθλητική προσπάθεια της Μαρίας Πρεβολαράκη έφερε τους καρπούς των προσπαθειών της κερδίζοντας την πρωτιά σους αγώνες ελευθέρας πάλης στην Ευρώπη

Uncut female wrestling gold match of the 2014 European Championships.

53Kg - MAria GUROVA (RUS) vs Maria PREVOLARAKI (GRE)


Youtube
Είδος ταινίας: Αθλητικά | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE

2014 FILA Female Wrestling World Cup - Highlight

HDTV
2014 FILA Female Wrestling World Cup - Highlight

Highlight produced during the 2014 Female World Cup in Tokyo (JPN)


Youtube
Είδος ταινίας: Αθλητικά | Σχόλια: 0 |     ΔΕΙΤΕ ONLINE
Αναζήτηση
Εγγραφή
Τυχαίες Σειρές
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Forum
Πρόσφατα σχόλια
Καλώς ήρθατε!! Αγαπητοί φίλοι/ες σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα www.teniesonline.ucoz.com. Οι ταινίες μας ανανεώνονται καθημερινά. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε εδώ αυτό που ψάχνατε, δηλαδή, να παρακολουθήσετε ταινίες, σειρές, κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικές εκπομπές και βίντεο άλλου περιεχομένου online δωρεάν χωρίς την υποχρέωση εγγραφής, με άμεση προβολή ταινιών, και στη συνέχεια σε ένα άνετο σπίτι, ανάμεσα σε φίλους ή συγγενείς απολαύστε μια αξέχαστη Προβολή. Καλή διασκέδαση!
Ταινίες online με ελληνικους υποτιτλους
© 2012 - 2017 Designed by Kinoman


Ταινίες online Mobile
HASH(0x2f2fae8)